Tercera trobada


17-05-18
Assistents:
-          Natalia Alejandre
-          Àlex Beneseit
-          Marta Amat
-          Dolors Ollé
-          Esther Ferrer
-          Francesc Vieta
-          Teresa Escoda
-          Neus Solé
-          Emma Muriel
-          Alba Barbosa

Excusen la seva absència:
-          Eva Trias
-          Toni Antúnez
-          Gerard Piñol

Temes tractats:
Es fa la presentació de la proposta que va fer arribar l’Esther, ja que va fer un assessorament a l’escola Guerau de Peguera i l’Alba va assistir com a oient. La paisatgista Inara Hasanova va enviar un pressupost per fer una formació a l’escola “Pati natural i educatiu” per un valor de 256,52€. La mateixa paisatgista ens fa arribar a l’escola un pressupost del projecte complert del paisatge del pati per una valor aproximat de 4000€.
De la mateixa manera, la Marta ens va fer arribar un contacte d’una empresa que es diu Veure, pensar i sentir, on també ens proposen un curs de formació de 12 hores per 970€.
Tenint en compte que l’assessorament de la Inara seria suficient per donar resposta a les nostres inquietuds, valorem positivament fer aquesta formació. La Inara té poca disponibilitat i ens proposa un dissabte del mes de juliol. Però es proposa fer-la a inici de curs, per tenir temps suficient d’engrescar a més famílies i informar del projecte a l’Ajuntament i a l’entitat de la Font del Cuscó per si volen col·laborar.
Pensem que també es podrà enllaçar amb la celebració de l’Eco Sant Cugat i donar importància al pati de l’escola com un espai més del municipi.
Abans, però caldria fer una reunió conjunta entre la comissió i l’Ajuntament i la Font del Cuscó, un dia del mes de juny, data a concretar.
Per tal de fer l’assessorament amb la Inara, ens aniria bé tenir un plànol a escala 1/100, amb totes les mides reals del mobiliari exterior i de la vegetació. Per tal d’aconseguir una bona imatge es proposa demanar-li al pare del Roc Llobet, si fóra possible fer una fotografia amb el dron que tenen a nivell particular.   
I per acabar, també es va parlar de fer difusió a la revista de l’escola, tenint en compte que l’últim monogràfic fa referència als patis. Així que la Marta i l’Esther es van oferir per fer l’article.
La propera comissió no té data, per tant ja avisarem per correu electrònic.

Comentaris

Entrades populars